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食品安全ウェブ講座

Hygiene management plan creation course

小規模の食品製造や飲食店向けに衛生管理計画の作成をサポート

○ Complete your own company's documents through paperwork exercises

○ We will explain the latest trends in food hygiene and hygiene management manuals. ○ If you wish, we will correct your documents (one email exchange).
○ Instructors with extensive experience in food manufacturing and processing will provide clear and friendly guidance.

<日程>(いずれも同じ内容です)


2024年 7月19日 15:00~17:00

*Applications are accepted until the day before.
*We will not accept applications from competitors.
*Co-hosted by LRQA Sustainability Co., Ltd.

food-safety

For more information and to apply, click on the date you wish to apply.

HACCP-B

<受講料>  16,500円税込、お一人様あたり)

<対象者>

  ・「HACCPの考え方を取り入れた衛生管理(基準B)」にこれから取り組む方
  ・飲食店や喫茶店、パン・菓子の製造・旅館ホテルなど

  最少催行人数 2名

<受講にあたって>

  ・事前にテキストをPDFで送付致します。
   必要な方は印刷してご準備をお願いします。

<Reference>

*Instructors can be dispatched for this training as in-house education.
*Upon request, we can also provide follow-up services such as facility inspections and document preparation at a later date.

<講師プロフィール>

佐藤 俊(弊社食品安全コンサルタント)

講習会、現場監査などを通し、顧客先の問題改善を「アイデアと工夫」でサポート。

自分たちでできる衛生管理の仕組み作りを提案している。

約15年に渡り衛生管理会社に従事。延べ200社以上の一般衛生管理の構築に携わってきた。
福岡県HACCP推進アドバイザー、熊本県食品衛生協会委託講師、下関市食品衛生協会委託講師として、地元に根付いた食品衛生のレベルアップを目指して活動中。

  ・ISO 22000 審査員補(IRCA)
  ・JFSM-A/B規格 監査員
  ・HACCP上級コーディネーター(HACCPトレーニングセンターJHTC)
  ・米国PCQI 予防管理適格者 など

<Support track record examples>

- 4 meat processing plants (2 of which are classified as standard B)
・1 seafood processing factory ・1 fish paste product ・1 RO water manufacturing factory ・1 bread factory ・1 dried food processing factory ・1 cut vegetable factory

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